Spagetti med scampi - Denne pastaretten kan du gjerne servere når du har gjester.

Spagetti med scampi

Denne pastaretten kan du gjerne servere når du har gjester.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Tin scampiene, ta av skallet og fjern den mørke tarmkanalen langs ryggen ved å snitte med en liten kniv. Kok pastaen i saltet vann med litt rapsolje. Del cherrytomatene i to og finhakk chili. Vask og rens spinaten for stilker. Varm opp 3 ss olivenolje i teflonpanne på svak varme, stek presset hvitløk og chili til de er blanke. Ha i tomatene og stek i 3 minutter. Tilsett hele spinatblader og grovhakket basilikum, hell på hvitvin. Slå av varmen og la det surre under lokk til pastaen er ferdig kokt. Varm imens 1 ss olivenolje på middels sterk varme, stek scampiene til de er rosa på begge sider, ca 1 minutt på hver side. Sil av fullkornpastaen og skyll i rennende vann når den er ferdig kokt. Bland scampiene med tomatblandingen, smak til med salt og pepper. Vend blandingen i pastaen og server rykende varm.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Scampi el diablo
fav Tid: 30 min
Fuente de gambas