Tartar av kongekrabbe og avokado - Denne forretten kan også lages med vanlig krabbe, reker, scampi eller hummer i stedet for kongekrabbe.
Foto: Margaret de Lange

Tartar av kongekrabbe og avokado

Denne forretten kan også lages med vanlig krabbe, reker, scampi eller hummer i stedet for kongekrabbe.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland forsiktig sammen avokado, kongekrabbe, tomat og gressløk, og smak til med limesaft, salt og pepper. Kok opp alle ingrediensene til dressingen, unntatt koriander, og kok inn til en sirupsaktig konsistens. Avkjøl. Bland inn finhakket koriander og smak til. Form tartaren rett på tallerkenen. Bruk gjerne en ring laget av plastark eller en liten kopp for å få en pen fasong. Anrett med biter av kongekrabbe og drypp dressingen rundt. Pynt med frisk koriander og tomatvifte.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold