Slik gjør du det:
Stek kongekrabben raskt i panne i nøytral olje, krabben skal være litt rå i midten. Rens og stek vårløk i olje. Skjær krabbekjøttet i tynne båter/strimler. Fordel vårløk på tallerkenene (legg etter hverandre) og legg krabbekjøtt mellom hver vårløk. Dryss over revet hvitløk, ingefær og reddik. Bland sammen limejuice, soyasaus og hell over vårløk og krabbekjøtt og mariner i 15-20 min. Varm opp oljene til det begynner å ryke og fordel over vårløk og krabbe rett før servering. Pynt med små terninger av slangeagurk og blader av frisk koriander. Server straks.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.