Bounty-suksess
suksessterte er godt, bounty er godt, så hva med å bruke oppskriften på suksessterte til å lage en vanvittig god bountykake?
Oppskrift av: Kathrine Kragøe Skjelvan
120 minutter
KakeIngredienser
Kakebunn
4 stk
eggehvite150 g
melis150 g
kokosmasse100 g
Mørk sjokoladeSjokoladekrem
4 stk
eggeplomme0.5 dl
vegetabilsk fløte som tåler koking125 g
sukker1 ts
vaniljesukker2 ss
kakao150 g
Melange uten melk1 klype
maldonsaltSlik gjør du det:
Skill hvitter og plomme.
Stivpisk eggehvitter i en helt ren bolle, bland deretter svært forsiktig inn melis, kokos og hakket sjokolade.
Fyll røren i en springform, 24 cm i diameter, og stek ved 160 °C i 30-35 minutter. Avkjøl bunnen.
Rør sammen eggeplommer, soya/risfløte, sukker og vaniljesukker. Varm det opp over svak varme til kremen tykner, sikt inn kakao og avkjøl kremen helt. Pisk inn romtemperert melange uten melk i terninger og sett kremen kaldt til den stivner.
Legg forsiktig bunnen på et serveringsfat og bre over kremen.
Pynt med kokos på toppen