Bounty-suksess

Bounty-suksess

suksessterte er godt, bounty er godt, så hva med å bruke oppskriften på suksessterte til å lage en vanvittig god bountykake?

Oppskrift av: Kathrine Kragøe Skjelvan
120 minutter
Kake

Ingredienser

Kakebunn

4 stk

eggehvite

150 g

melis

100 g

Mørk sjokolade

Sjokoladekrem

0.5 dl

vegetabilsk fløte som tåler koking

125 g

sukker

2 ss

kakao

150 g

Melange uten melk

1 klype

maldonsalt

Slik gjør du det:

Skill hvitter og plomme.
Stivpisk eggehvitter i en helt ren bolle, bland deretter svært forsiktig inn melis, kokos og hakket sjokolade.
Fyll røren i en springform, 24 cm i diameter, og stek ved 160 °C i 30-35 minutter. Avkjøl bunnen.
Rør sammen eggeplommer, soya/risfløte, sukker og vaniljesukker. Varm det opp over svak varme til kremen tykner, sikt inn kakao og avkjøl kremen helt. Pisk inn romtemperert melange uten melk i terninger og sett kremen kaldt til den stivner.
Legg forsiktig bunnen på et serveringsfat og bre over kremen.
Pynt med kokos på toppen