Eggehvite

Eggehvite er den klare væsken i egget. Hovedformålet til eggehviten er å beskytte eggeplommen og å gi næring til kyllingfosteret. Eggehviten er proteinrikt og brukes ofte stivpisket i kaker. Det er viktig å ha en helt ren bolle når du skal piske eggehviter. Eggehvite tåler ikke fett.
Energiinnhold
Verdiene viser hvor stor andel av det totale energiinnholdet som kommer fra hver næringsgruppe.
Protein
10.2 g (96 %)
Fett
0 g (0 %)
Karbohydrat
0.4 g (3 %)
Alle næringsstoffer
Vann
88 g
Kilojoule
180 kJ
Kilokalorier
42 kcal
Protein
10.2 g
Fett
0 g
Mettet
0 g
Enumettet
0 g
Flerumettet
0 g
Kolesterol
2 mg
Karbohydrat
0.4 g
Stivelse
0 g
Mono+Disakk
0.4 g
Sukker
0 g
Kostfiber
0 g
Alkohol
0 g
Retinol
0 µg
Beta-karoten
0 µg
Vitamin A
0 RAE
Vitamin D
0 µg
Vitamin E
0 alfa-TE
Tiamin
0 mg
Riboflavin
0.45 mg
Niacin
0.1 mg
Vitamin B6
0 mg
Folat
1 µg
Vitamin B12
0.1 µg
Vitamin C
0 mg
Kalsium
5 mg
Jern
0 mg
Natrium
200 mg
Kalium
181 mg
Magnesium
11 mg
Sink
0 mg
Selen
7 µg
Kobber
0.03 mg
Fosfor
13 mg
Vi har 191 oppskrifter med Eggehvite

Seige mandelkjeks med lakris-smørkrem

Seige mandelkjeks med sjokolade og julegodteri

Kransekakekjeks

Suksessterte med sjokolade

Hvite makroner med lys sjokoladefudge

Suksessterte med kremroser

Budapestrull med Smash

Pikekyss på pinne

Seige, glutenfrie sjokoladekjeks

Hjerteformede makroner

Havreflarn med sjokolade
