Cannelloni med pølse og tomat
Oppskrift av: Art of Taste
60 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
150 g
middags pølse r6 ss
olivenolje3 fedd
hvitløk1 stk
løk2 bokser
tomater100 g
ricotta60 g
parmesan500 g
fersk cannelloniSlik gjør du det:
Varm litt av oljen i en kjele og stek pølsene (uten skinn og finhakket) gyldne. Varm resten av oljen i en annen kjele og fres hakket hvitløk og løk. Tilsett hakket tomat. Kok sausen til den tykner. Smak til med salt og pepper. Bland i ricotta osten (eller cottage cheese)og pølsene. Kok Cannelloniene etter bruksanvisning på pakken. Sil godt av vannet. Legg Cannelloniene på oppvridd kjøkkenhåndkle. Fordel pølseblandingen. Rull Cannelloniene sammen, legg det i smurt ildfast form. Hell tomatsausen over, gratiner med revet parmesanost. Stekes i ovn på 190°C i ca 20 min. Server rett fra formen.