Fylte pannekaker

Fylte pannekaker

I stedet for å kjøpe tacolefser kan du lage pannekaker og fylle dem med kjøttdeig og det du har lyst på av grønnsaker.

Christopher Sjuve
20 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

2 stk

egg

0.5 ts

salt

3.5 dl

melk

Fyll

1 ss

smør

1 pk

ruccola

8 ss

rømme

Slik gjør du det:

Bland sammen egg, hvetemel, salt og mel til pannekakerøre og la den stå og svelle ca. 15 minutter.
Stek kjøttdeig i litt smør, tilsett tacokrydder og vann, å la kjøttet få surre litt i pannen.
Rens og del løken i ringer og paprika i biter.
Legg fyllet på pannekakene sammen med salat, løk, paprika og mais. Legg på en skje med rømme og salsa og rull sammen.
Server!
I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.

Kanskje disse også frister?