Kjøttpudding
Hjemmelaget kjøttpudding er godt og enkelt å lage.
Oppskrift av: Christopher Sjuve
90 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
400 g
kjøttdeig400 g
kjøttdeig av svin4 dl
melk2 ss
potetmel1 stk
egg1 ts
muskat, malt1 ts
ingefær, malt2 stk
løkSlik gjør du det:
Forvarm ovnen til 180 grader.
Skrell løken og kjør den i en kjøkkenmaskin.
Du kan gjøre alt i en kjøkkenmaskin, eller bruke hendene og en stor bolle.
Ha i alle ingrediensene og bland godt, helt til det er en jevn masse.
Ha kjøttblandingen i en brødform, eller noe tilsvarende. Sett den i ovnen og la steke uten lokk til den får farge på toppen. Om den blir for mørk har du på lokk eller dekker med aluminiumsfolie.
Kjøttpuddingen er ferdig på en drøy time.