Hamburger med egg

Hamburger med egg

En hamburger blir mer interessant med et egg i midten.

Oppskrift av: Christopher Sjuve
20 minutter
Hovedrett

Ingredienser

1 porsjon

1 stk

egg

1 ts

salt

2 skiver

ost

0.5 stk

løk

1 fedd

hvitløk

2 skiver

tomat

Dressing

1 ss

sennep

1 ss

ketchup

1 ss

majones

Slik gjør du det:

Kjør løk, hvitløk og sopp i en kjøkkenmaskin. Bland inn i kjøttdeigen sammen med salt.
Lag en stor ring, med nok plass i hullet til et egg.
Stek ringen først på en side, og så snu den. Knekk i egget etter omtrent et minutt. La egget steke med i omtrent 3 minutter.
Legg på ost og legg på lokket. Burgerer er ferdig når osten er smeltet.
Rist hamburgerbrødet. Bland ingrediensene til dressingen. Smør på hamburgerbrødet.
Legg på salatblader, tomat og hamburgeren til slutt.

Kanskje disse også frister?