Hamburger med egg
En hamburger blir mer interessant med et egg i midten.
Oppskrift av: Christopher Sjuve
20 minutter
HovedrettIngredienser
1 porsjon
200 g
kjøttdeig1 stk
egg1 ts
salt2 skiver
ost1 stk
hamburgerbrød0.5 stk
løk1 fedd
hvitløk1 stk
champignon2 stk
salatblader2 skiver
tomatDressing
1 ss
sennep1 ss
ketchup1 ss
majonesSlik gjør du det:
Kjør løk, hvitløk og sopp i en kjøkkenmaskin. Bland inn i kjøttdeigen sammen med salt.
Lag en stor ring, med nok plass i hullet til et egg.
Stek ringen først på en side, og så snu den. Knekk i egget etter omtrent et minutt. La egget steke med i omtrent 3 minutter.
Legg på ost og legg på lokket. Burgerer er ferdig når osten er smeltet.
Rist hamburgerbrødet. Bland ingrediensene til dressingen. Smør på hamburgerbrødet.
Legg på salatblader, tomat og hamburgeren til slutt.