Grønnsaksuppe med pølse

Grønnsaksuppe med pølse

En herlig klassiker med en liten tvist. Smakfult

Kristiane Suzanne Vilslund
45 minutter
Hovedrett

Ingredienser

2 porsjoner

  • 1 l

    vann
  • 2 stk

    poteter
  • 2 stk

    gulrøtter
  • 0.5 stk

    kålrot
  • 0.5 stk

    purre
  • 1 stk

    Middagspølse
  • 1 stk

    grønnsaksbuljong
  • 1 klype

    salt og pepper
  • Slik gjør du det:

    Skjær kålrot og potet i terninger og purre og gulrot i skiver. Kok opp vann og ha alle grønnsakene opp i kjelen. La koke i 15 minutter til alt er mørt.
    Skjær middagspølse i biter og ha opp i kjelen.
    Ha i buljong og smak til med salt og pepper.
    Server gjerne med et flatbrød til