Havreflarn med sjokolade
Havreflarn er om mulig enda bedre med sjokolade i midten...
Oppskrift av: Manuela Kjeilen
Ingredienser
Slik gjør du det:
Ha alle ingrediensenei en bolle og miks det hele til det kommer godt sammen.
Lag små kuler av deigen,ca. 1 teskje per kjeks. Plasser det på stekeplaten som er dekket med bakepapir eller en silikonmatte.
Ha god avstand mellomkjeksene, de kan flyte litt utover under stekingen.
Stekes midt i ovnen ved 180 graderi ca. 10-12 min, eller til kakene er lysebrune.
Ta kakene ut av ovnen og la de avkjøles på platen.
Smelt sjokoladen i en skål over vannbad.
Finn to og to kjeks som er omtrent like store og passer sammen.
Leggca. 2 ts sjokolade mellom kakene. Dryss eventuelt litt havsalt oppå sjokoladen og legg dem sammen.
Legg dem eventuelt i kjøleskapet til sjokoladefyllet har stivnet.