Honning- og mandelis

Honning- og mandelis

Christopher Sjuve
60 minutter
Dessert

Ingredienser

8 porsjoner

Slik gjør du det:

Skåld mandlene. Hakk dem litt grovt og rist dem i en tørr stekepanne. Tilsett eventuelt 1-2 ts honning på slutten for å få ekstra gyllen farge. Avkjøl mandlene. Pisk luftig eggedosis av egg og honning. Honningen bør være litt oppvarmet, slik at den erflytende. Pisk kremfløten stiv og vend den inn i eggedosisen. Smak til med mandellikør. Rør inn halvparten av mandlene og sett bollen i fryseren. Rør i isen omtrent hver annen time mens den fryser, for å fordele mandlene jevnt i isen. Isen kan fylles i en form og hvelves over på et serveringsfat ved servering, eller formes til iskuler og pyntes med resten av de ristede mandlene og påskeegg i sjokolade.

Kanskje disse også frister?