Budapestrull med Smash
Kombinasjonen av mandelbunn, krem, banan og Smash må du bare prøve.
Oppskrift av: Manuela Kjeilen
60 minutter
KakeIngredienser
1 porsjon
Slik gjør du det:
Bunnen
Ha malte mandler i en liten bolle.
Pisk eggehvitene på medium hastighet til det begynne å skumme og tilsett sukker, litt om gangen, til du får en stiv marengs.
Vend marengsen inn inn i de malte mandlene.
Dekk en bakeplate med bakepapir.
Fyll en sprøytepose med marengsblanding, og klipp av tuppen av sprøyteposen.
Lag lange striper fra den ene siden av bakeplaten til den andre, så tett som mulig.
Stek kaken midt i ovnen ved 160 grader C i 20 minutter.
Hvelv kaken på en silikonmatte eller bakepapir. Fjern bakepapiret (som bakeplaten var kledd med).
Avkjøl kaken helt!
Tips: Det blir alltid litt røre igjen, så du kan lage kjeks av den.
Sette sammen kaken
Pisk kremfløte og bre den oppå den kalde kaken.
Skjær banan i skiver, og fordel banan og smash oppå kaken.
Rull sammen kaken fra langsiden.
Du kan ha litt krem på toppen av kaken, og mer smash som pynt.
Kaken holder seg i kjøleskapet 2-3 dager.