Hotte karrireker i tomatsaus servert med ris
Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
2 ss
olivenolje1 ss
karri2 fedd
hvitløk2 bokser
tomatboks1 beger
kremfløte3 stk
paprika500 g
reker, pillede<br>
Slik gjør du det:
Surr finhakket hvitløk og karri i olje til løken er blank uten å bli brun. Tilsett hermetiske tomater og la koke 5-6 min uten lokk. Ha i chilisaus (i ønsket mengde) og kremfløte. Kok opp og la trekke uten lokk til sausen får en fyldig konsistens. Smak til med salt, pepper ev mer chilisaus eller karri. Skjær paprika i terninger og tilsett i retten sammen med rekene (reker i lake skylles godt og får renne godt av seg) rett før servering. Paprika skal være sprø og rekene vil bli seige hvis de koker. Server med ris og ev en grønn salat.