Salat med kreps og reker
En deilig og mettende salat
Kristiane Suzanne Vilslund
20 minutter
SalatIngredienser
4 porsjoner
200 gl
krepsehaler og reker4 ss
grønne erter3 stk
tomater1 stk
avokado5 bit
stangselleri1 stk
mangoTil dressing
1 stk
sitron2 dl
rømme4 ss
majones2 ss
sylteagurk3 stilk
vårløk2 fedd
hvitløk1 ss
fersk dill1 klype
salt og pepperSlik gjør du det:
Kok opp ertene i lettsaltet vann og avkjøl under kaldt, rennende vann.
Skjær tomatene i båder, avokado i strimler, stangselleri i skiver og mango i biter.
Ha alt over i en pen salatbolle eller et stort fat
Dressing
Press saften av sitronen og bland dette med rømme og majones
finhakk sylteagurk, hvitløk, dill og vårløk
Rasp litt av skallet fra sitronen i blandingen og rør godt.
Server i en liten skål til salaten