Salat med kreps og reker

Salat med kreps og reker

En deilig og mettende salat

Kristiane Suzanne Vilslund
20 minutter
Salat

Ingredienser

4 porsjoner

  • 200 gl

    krepsehaler og reker
  • 4 ss

    grønne erter
  • 3 stk

    tomater
  • 1 stk

    avokado
  • 5 bit

    stangselleri
  • 1 stk

    mango
  • Til dressing

  • 1 stk

    sitron
  • 2 dl

    rømme
  • 4 ss

    majones
  • 2 ss

    sylteagurk
  • 3 stilk

    vårløk
  • 2 fedd

    hvitløk
  • 1 ss

    fersk dill
  • 1 klype

    salt og pepper
  • Slik gjør du det:

    Kok opp ertene i lettsaltet vann og avkjøl under kaldt, rennende vann.
    Skjær tomatene i båder, avokado i strimler, stangselleri i skiver og mango i biter.
    Ha alt over i en pen salatbolle eller et stort fat

    Dressing

    Press saften av sitronen og bland dette med rømme og majones
    finhakk sylteagurk, hvitløk, dill og vårløk
    Rasp litt av skallet fra sitronen i blandingen og rør godt.
    Server i en liten skål til salaten

    Kanskje disse også frister?