Slik gjør du det:
Kutt bacon i små terninger. Finhakk løk, gulrøtter, stangselleri, timian og hvitløk. Varm halvparten av oljen på middels varme i en stor stekepanne med høye kanter, og fres baconet til det begynner å bli sprøtt. Tilsett løk og hvitløk og la det frese i et par minutter. Løken skal ikke bli brun, men gyllen og myk. Tilsett gulrøtter, stangselleri og krydderne, og fres grønnsakene til de er myke og har fått litt farge. Brun kjøttdeigen i en annen panne med resten av oljen og hell den oppi pannen med grønnsakene. Tilsett vin, knuste tomater og kraft og la det hele småputre under lokk i en times tid - eller gjerne enda lenger! Kok pasta etter anvisning på pakken. Legg den ferdigkokte pastaen på en tallerken sammen med bolognesesausen. Dryss over parmesan, mozzarella eller annen ost.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.