Radicchio rosso
Foto: colourbox
Raddichio rosso er en type salat som av utseende minner om et lite rødkålhode. Den har faste, sprø mørkerøde blader med hvite nerver. På grunn av den bitre smaken passer den best i blandede salater eller på grillen. En mildere smak oppnås ved å legge salaten i lunkent vann i 15 minutter før tilbereding.
Energiinnhold
Verdiene viser hvor stor andel av det totale energiinnholdet som kommer fra hver næringsgruppe.
Protein
1.4 g (42 %)
Fett
0.2 g (6 %)
Karbohydrat
1.7 g (51 %)
Alle næringsstoffer
Vann
93 g
Kilojoule
75 kJ
Kilokalorier
18 kcal
Protein
1.4 g
Fett
0.2 g
Mettet
0.1 g
Trans
0 g
Enumettet
0 g
Flerumettet
0.1 g
Kolesterol
0 mg
Karbohydrat
1.7 g
Stivelse
0 g
Mono+Disakk
1.7 g
Sukker
0 g
Kostfiber
1.8 g
Alkohol
0 g
Retinol
0 µg
Beta-karoten
0 µg
Vitamin A
0 RAE
Vitamin D
0 µg
Vitamin E
2.3 alfa-TE
Tiamin
0.09 mg
Riboflavin
0.15 mg
Niacin
0.3 mg
Vitamin B6
0.08 mg
Folat
15 µg
Vitamin B12
0 µg
Vitamin C
5 mg
Kalsium
22 mg
Jern
0.3 mg
Natrium
7 mg
Kalium
320 mg
Magnesium
9 mg
Sink
0.2 mg
Selen
1 µg
Kobber
0.04 mg
Fosfor
38 mg