
© istockphoto
Oppskrifter med Gorgonzola
Gorgonzola er en italiensk ostesort, og landets mest berømte blåmuggost. Navnet har den fått etter sin hjemby Gorgonzola på Posletta øst for Milano. Der har den vært produsert siden 1100-tallet. Gorgonzola blir laget av kumelk. Gorgonzola er myk med en markant smak.
Vit hva du spiser
Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.
+ Se alt næringinnholdNæringsinnhold pr. 100g
334.0 kcal 1389.0 kJ
Fett 26.0 g (50 %)
Herav 16.9 g mettede fettsyrer
Karbohydrat 0.1 g (0 %)
Herav sukkerarter 0.1 g (mono og disakkarider)
Protein 25.0 g (48 %)