![Iskake med bringebær og vaniljefrosting](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fstatic.klikk.no%2Frecipe%2F2016.04.08%2F5707539d0cf2b8ebc40041d5%2Fiskake_ny_BIG.jpg&w=3840&q=75)
Iskake med bringebær og vaniljefrosting
Fantastisk god og frisk iskake som er superenkel å lage! Laget av ferske bringebær, toppet med deilig vanilla bean frosting.
Oppskrift av: Manuela Kjeilen
Ingredienser
Iskremkake
1 bokser
Kondensert melk, søt3 stk
eggeplommer5 dl
kremfløte, pisket1 stk
sitron, saften av den400 g
bringebærVanilla bean frosting
7 stk
eggehvite5 dl
sukker1 stk
vaniljestang (eller vaniljeekstrakt)Slik gjør du det:
Begynn ved å lage puré av bringebær og saften av 1 sitron (mos eller kjør i stavmikser/blender).
Ha søt kondensert melk i en mikserbolle sammen med 3 eggeplommer og miks i noen minutter.Tilsett bringebærpuréen.Hell røren i en rund bakeform som er 20 cm i diameter. Sett det hele kaldt i minst 6 timer.
Like før servering, lag Vanilla bean frosting:Kok opp vann i en kjele. Ha alle ingredienser i en stor bolle. Sett bollen over det kokende vannet. Visp for hånd i ca. 4 minutter, eller til sukkeret er oppløst.
Hell røren i en miksebolle og miks i ca. 4 minutter på laveste hastighet. Øk hastigheten og miks i ytterligere 3 minutter, til bollen ikke lenger føles varm.
Ønsker du fin pastellfarge, kan du tilsette en dråpe eller to med konditorfarge og mikse videre i ca. 1 minutt.
Dekorér toppen med en stor Wilton 1 A tipp som er rundt og lag små dots på toppen!
Evt. dekorer toppen med litt ferske bær, håper den faller i smak hos dere!