Kamskjell med soyasmørsaus
En enkel gourmet-forret, garantert en slager!
Ingredienser
4 porsjoner
20 stk
Favabønner (renset og kokt)1 stk
avokado0.5 ts
spisskum, malt1 ss
sitronsaft1 klype
salt20 stk
Favabønner (renset og kokt)1 stk
avokado0.5 ts
spisskum, malt1 ss
sitronsaft1 klype
salt20 stk
Favabønner (renset og kokt)1 stk
avokado0.5 ts
spisskum, malt1 ss
sitronsaft1 klype
salt2 porsjon
Favorittbrød/ baguetter1 fedd
hvitløk1 dæsj
olje eller smør til steking10 stk
Gode tomater delt i små biter4 skiver
Rødløk (tynne)1 fedd
hvitløk, hakket1 dæsj
basilikum, finhakket1 dæsj
olivenolje, extra virgin1 klype
salt og pepper1 stk
mozzarella1 neve
pinjekjerner20 stk
Favabønner (renset og kokt)1 stk
avokado0.5 ts
spisskum, malt1 ss
sitronsaft1 klype
salt20 stk
Favabønner (renset og kokt)1 stk
avokado0.5 ts
spisskum, malt1 ss
sitronsaft1 klype
salt20 stk
Favabønner (renset og kokt)1 stk
avokado0.5 ts
spisskum, malt1 ss
sitronsaft1 klype
salt2 porsjon
Favorittbrød/ baguetter1 fedd
hvitløk1 dæsj
olje eller smør til steking10 stk
Gode tomater delt i små biter4 skiver
Rødløk (tynne)1 fedd
hvitløk, hakket1 dæsj
basilikum, finhakket1 dæsj
olivenolje, extra virgin1 klype
salt og pepper1 stk
mozzarella1 neve
pinjekjerner20 stk
Favabønner (renset og kokt)1 stk
avokado0.5 ts
spisskum, malt1 ss
sitronsaft1 klype
salt20 stk
Favabønner (renset og kokt)1 stk
avokado0.5 ts
spisskum, malt1 ss
sitronsaft1 klype
salt2 porsjon
Favorittbrød/ baguetter1 fedd
hvitløk1 dæsj
olje eller smør til steking10 stk
Gode tomater delt i små biter4 skiver
Rødløk (tynne)1 fedd
hvitløk, hakket1 dæsj
basilikum, finhakket1 dæsj
olivenolje, extra virgin1 klype
salt og pepper1 stk
mozzarella1 neve
pinjekjerner20 stk
Favabønner (renset og kokt)1 stk
avokado0.5 ts
spisskum, malt1 ss
sitronsaft1 klype
salt2 porsjon
Favorittbrød/ baguetter1 fedd
hvitløk1 dæsj
olje eller smør til steking10 stk
Gode tomater delt i små biter4 skiver
Rødløk (tynne)1 fedd
hvitløk, hakket1 dæsj
basilikum, finhakket1 dæsj
olivenolje, extra virgin1 klype
salt og pepper1 stk
mozzarella1 neve
pinjekjerner2 porsjon
Favorittbrød/ baguetter1 fedd
hvitløk1 dæsj
olje eller smør til steking10 stk
Gode tomater delt i små biter4 skiver
Rødløk (tynne)1 fedd
hvitløk, hakket1 dæsj
basilikum, finhakket1 dæsj
olivenolje, extra virgin1 klype
salt og pepper1 stk
mozzarella1 neve
pinjekjerner2 porsjon
Favorittbrød/ baguetter1 fedd
hvitløk1 dæsj
olje eller smør til steking10 stk
Gode tomater delt i små biter4 skiver
Rødløk (tynne)1 fedd
hvitløk, hakket1 dæsj
basilikum, finhakket1 dæsj
olivenolje, extra virgin1 klype
salt og pepper1 stk
mozzarella1 neve
pinjekjerner100 g
Usaltet smør1 fedd
hvitløk, hakket1 ss
limesaft1.5 ss
soyasaus1 ss
sesamolje1 ts
sesamfrø1 pk
kamskjell1 klype
gressløk hakket