Kokos- og cornflakeskake med ananas og krem
Oppskrift av: Wenche Andersen
60 minutter
KakeIngredienser
Bunn
4 stk
eggehvite2.5 dl
sukker6 dl
knust cornflakes2 dl
kokos0.75 ts
bakepulver0.25 ts
saltFyll
3 dl
kremfløte, pisket2 dl
ananas biterSlik gjør du det:
Stivpisk eggehvitene. Tilsett sukker og vend inn knust cornflakes, kokos, bakepulver og salt (bruk en slikkepott). Smør og dryss med hvetemel 2 former 24 cm i diameter, bunnen dekket med bakepapir. Fordel røren i de to formene. Stek i varm stekeovn 180 ºC på midterste rille i 25-30 min. Avkjøl. Pisk kremen og tilsett halvparten av sjokolade og hakkede ananasbiter i halvparten av kremen. Fordel kremen med sjokolade og ananas på den ene bunnen. Legge den andre bunnen over og fordel resten av kremen over. Pynt med revet sjokolade og ananas. Tips: Kaken pyntes rett før servering, da holde den seg sprø.