Krabbe med avokadopuré og tomater
Christopher Sjuve
45 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
250 g
krabbekjøtt2 ts
olivenoljeAvokadopuré
2 stk
avokado1 stk
lime, saften3 dråpe
tabascoTomater
4 stk
stor tomat1 ss
olivenolje2 stk
sjalottløk1 fedd
hvitløk1 stk
chili, rødSlik gjør du det:
Rør krabbekjøttet sammen med olje, limesaft, salt og pepper. Mos avokadokjøttet med limesaft og smak til med salt, pepper og tabasco. Dekk mosen tett med plast og sett den i kjøleskapet. Flå tomatene og fjern kjernene. Skjær dem i små terninger. Finhakk løk og hvitløk. Ta ut frøene i chilien og del den i små biter, fres den med løk og hvitløk til løken er myk. Bland inn tomat og koriander og smak til med salt og pepper. Lag en ring av tomatene på porsjonstallerkener med krabbe over og avokadopurè på toppen. Press det lett sammen. Legg litt tomat rundt anretningen. Serveres som forrett med brød til.