Kremet spinat og purre suppe

Kremet spinat og purre suppe

Deilig suppe som er populær hos både store og små

Jeanette Lauritzen
15 minutter
Suppe

Ingredienser

4 porsjoner

  • 1 stk

    løk hakket
  • 0.5 stk

    purre
  • 200 g

    spinat, vasket
  • 1 stk

    buljongterning
  • 5 dl

    vann
  • 2 dl

    fløte el creme fresh
  • 1 klype

    Salt og pepper etter smak
  • 1 knivsodd

    cayennepepper
  • Slik gjør du det:

    Hakk løk og purre og og fres det blankt i litt olje. Ha i spinaten og stek den til den faller sammen. Ha i vann og buljongterningen, og kok opp suppen. Kjør helt glatt med en stavmikser. Tilsett fløten og kok opp igjen. server!
    Tips: server med et kokt egg i hver, skjær laks i terninger og trekk i 2 minutter, eller sprøstekt spekeskinke som på bildet