Luftig vaniljekrem

Luftig vaniljekrem

Med friske bær, nøtter og sjokolade blir dette en deilig dessertkrem.

Oppskrift av: Manuela Kjeilen

Ingredienser

Luftig vaniljekrem

  • 1 porsjon

    vaniljekrem, oppskrift i fremgangsmåte
  • 5 dl

    Pisket fløte, kald
  • 150 g

    melis
  • Luftig vaniljekrem med mascarpone

  • 1 porsjon

    vaniljekrem, oppskrift i fremgangsmåte
  • 5 dl

    Pisket fløte, kald
  • 150 g

    melis
  • 200 g

    mascarpone
  • 1 ts

    Vanilla bean paste
  • Til dessert

  • 1 porsjon

    Nøtter, som valnøtter, mandler etc.
  • 1 stk

    Mørk sjokolade. hakket
  • 1 porsjon

    Fersk frukt, som jordbær, bringebær etc.
  • Slik gjør du det:

    Slik lager du luftig vaniljekrem
    Lag grunnoppskriften til vaniljekrem, du finner oppskriftenher.
    Avkjøl den helt.
    Rør i vaniljekremen slik at den er helt klumpfri.
    Pisk kremfløte luftig sammen med melis og vend inn den avkjølte vaniljekremen.
    Slik lager du luftig vaniljekrem med mascarpone
    Lag grunnoppskrift til vaniljekrem, du finner oppskriftenher.
    Avkjøl den helt.
    Rør i vaniljekremen slik at den er helt klumpfri.
    Pisk kremfløte luftig sammen med mascarpone, melis og evt. vanilla bean paste og vend inn den avkjølte vaniljekremen.
    For å lage dessert
    Hell kremen i et dessertglass, lag i lag med fersk frukt, nøtter og sjokolade.
    Kos deg, du fortjener det!