Luftig vaniljekrem

Luftig vaniljekrem

Med friske bær, nøtter og sjokolade blir dette en deilig dessertkrem.

Oppskrift av: Manuela Kjeilen

Ingredienser

Luftig vaniljekrem

5 dl

Pisket fløte, kald

150 g

melis

Luftig vaniljekrem med mascarpone

5 dl

Pisket fløte, kald

150 g

melis

1 ts

Vanilla bean paste

Til dessert

1 porsjon

Nøtter, som valnøtter, mandler etc.

1 stk

Mørk sjokolade. hakket

1 porsjon

Fersk frukt, som jordbær, bringebær etc.

Slik gjør du det:

Slik lager du luftig vaniljekrem
Lag grunnoppskriften til vaniljekrem, du finner oppskriftenher.
Avkjøl den helt.
Rør i vaniljekremen slik at den er helt klumpfri.
Pisk kremfløte luftig sammen med melis og vend inn den avkjølte vaniljekremen.
Slik lager du luftig vaniljekrem med mascarpone
Lag grunnoppskrift til vaniljekrem, du finner oppskriftenher.
Avkjøl den helt.
Rør i vaniljekremen slik at den er helt klumpfri.
Pisk kremfløte luftig sammen med mascarpone, melis og evt. vanilla bean paste og vend inn den avkjølte vaniljekremen.
For å lage dessert
Hell kremen i et dessertglass, lag i lag med fersk frukt, nøtter og sjokolade.
Kos deg, du fortjener det!