Luftig vaniljekrem
Med friske bær, nøtter og sjokolade blir dette en deilig dessertkrem.
Oppskrift av: Manuela Kjeilen
Ingredienser
Luftig vaniljekrem
1 porsjon
vaniljekrem, oppskrift i fremgangsmåte5 dl
Pisket fløte, kald150 g
melisLuftig vaniljekrem med mascarpone
1 porsjon
vaniljekrem, oppskrift i fremgangsmåte5 dl
Pisket fløte, kald150 g
melis200 g
mascarpone1 ts
Vanilla bean pasteTil dessert
1 porsjon
Nøtter, som valnøtter, mandler etc.1 stk
Mørk sjokolade. hakket1 porsjon
Fersk frukt, som jordbær, bringebær etc.Slik gjør du det:
Slik lager du luftig vaniljekrem
Lag grunnoppskriften til vaniljekrem, du finner oppskriftenher.
Avkjøl den helt.
Rør i vaniljekremen slik at den er helt klumpfri.
Pisk kremfløte luftig sammen med melis og vend inn den avkjølte vaniljekremen.
Slik lager du luftig vaniljekrem med mascarpone
Lag grunnoppskrift til vaniljekrem, du finner oppskriftenher.
Avkjøl den helt.
Rør i vaniljekremen slik at den er helt klumpfri.
Pisk kremfløte luftig sammen med mascarpone, melis og evt. vanilla bean paste og vend inn den avkjølte vaniljekremen.
For å lage dessert
Hell kremen i et dessertglass, lag i lag med fersk frukt, nøtter og sjokolade.
Kos deg, du fortjener det!