Pasta med kantareller
Høsten har mye godt å by på. Kantareller for eksempel.
Oppskrift av: Christopher Sjuve
30 minutter
PastaIngredienser
2 dl
kremfløte0.5 stk
dillplante4 ss
gressløk, finhakket0.5 stk
løk1 fedd
hvitløk1 stk
paprika1 bt
persille1 stk
sitronbåter200 g
pastaSlik gjør du det:
Rens soppen godt.
Kok pastaen i godt saltet vann.
Skjær løken i skiver og stek den gyllen i smør og olje i en dyp stekepanne (eller kjele). Del opp soppen og paprika. Ha det i pannen. Stek med til soppen faller litt sammen.
Knus hvitløkfeddet og la det steke med i 30 sekunder.
Ha i fløte, hakket dill og gressløk. Kok til det begynner å tykne. Smak til med salt, pepper og sitron. Ha eventuelt i en spiseskje smør og rør inn etter at du har trukket platen av varmen.
Dryss over finhakket persille ved servering.