Pasta med stekt kjøtt

Pasta med stekt kjøtt

Oppskrift av: Christopher Sjuve
20 minutter
Pasta

Ingredienser

4 porsjoner

  • 200 g

    Salt sideflesk
  • 1 stk

    purre
  • 2 stk

    hvitløksfedd
  • 1 stk

    squash
  • muskat
  • pepper, svart
  • 1 dl

    fløte
  • 1 dl

    revet parmesan
  • 400 g

    pasta
  • smør og olje til steking
  • 1

    sitronbåter
  • Slik gjør du det:

    Kok pastaen i godt saltet vann.
    Skjær kjøttet i små biter, purren i skiver og squashen i terninger.
    Ha alt sammen i en stekepanne. Stek det i omtrent 6-8 minutter i smør og olje.
    Knus hvitløken og la den steke med i 30 sekunder før du har i fløten. Smak til med pepper og litt muskat. La det koke noen minutter til det tykner litt.
    Klem over litt sitron.
    Server pastaen med sausen og nyrevet parmesan.