Rød og grønn pesto
Hjemmelaget pesto slår alle ferdigvarianter og smaker fantastisk godt! kjempe enkelt å lage. Disse er mine favoritter
Jeanette Lauritzen
15 minutter
TilbehørIngredienser
4 porsjoner
1 dl
olivenolje1 fedd
hvitløk50 g
pinjekjerner50 g
parmesan, nyrevet100 g
Soltørkede tomater i olje, fra bama1 potte
basilikumSlik gjør du det:
Basilikum pesto
Ha bladene fra basilikumen, olje, og hvitløk i en kjøkkenmaskin og kjør litt glatt. Ha i pinjekjerner og revet parmesanost til ønsket konsistens.
Soltørkettomat pesto
Ha soltørkede tomater, olje og hvitløk i kjøkkenmaskin og kjør klatt. Når den er glatt ha i pinjekjerner og revet parmesan og kjør til ønsket konsistens. Ha i mer olje om du syntes den er for tykk.
Sett pestoen i lufttette glass og sett i kjøleskapet.
Nyyyt!