Salat med avokado og skalldyr

Salat med avokado og skalldyr

Oppskrift av: Art of Taste

Ingredienser

4 porsjoner

  • 1 hode

    issalat
  • 4 stk

    avokadoer
  • 4 stk

    egg
  • 300 g

    reker
  • 1 bokser

    asparges
  • 2 stk

    tomater
  • 0.25 stk

    purre
  • Saus

  • 2 dl

    lettrømme
  • 2 ss

    kaviar, sort
  • 2 ss

    friskdill
  • sitronskall, revet
  • Slik gjør du det:

    Grovriv salaten. Skjær avokadokjøttet i store terninger. Hardkok eggene og skjær dem i båter. Del aspargesstilkene. Skjær tomatene i båter og finhakk purren. Bland alle ingrediensene. Visp sammen dressingen og la den trekke en stund før servering. Tips! Du kan bruke en blanding av reker, crabsticks eller krepsehaler og blåskjell.