Scampi med mangosaus
Urtepanerte og friterte scampi med søt-syrlig-sterk saus til å dyppe dem i. En lett og lekker tapas som garantert imponerer!
Christopher Sjuve
45 minutter
TapasIngredienser
16 stk
scampi200 g
brød2 stilk
estragon, frisk, hakket2 stilk
bladpersille2 stk
eggMangosaus
1 stk
mango1 fedd
hvitløk1 stk
sjalottløk0.5 stk
chili50 g
ingefær, fersk1 ts
sennep30 g
sukker, brunt1 dl
appelsinjuiceSlik gjør du det:
Tørk brød og urter i ovnen på 110 °C til brødet er helt tørt. Kjør så i mikser. Hakk og bland alle ingrediensene til mangosausen. Kok den mør i en liten stekepanne og kjør i mikser. Rens scampien og dypp dem i pisket egg, så i brødkrumme med urter. Stekes gylne i frityrolje.