Skagenrøre
En herlig forrett som lages på to, tre minutter. Oppskriften på skagenrøre er lett å variere. Noen kaller det "skagen toast".
Oppskrift av: Christopher Sjuve
15 minutter
Forretter og småretterIngredienser
1 ss
rødløk, finhakket2 dl
crème fraîche2 ss
majones2 ss
gressløk, finhakket2 ss
dill, finhakket2 stk
sitronbåter150 g
reker150 g
krepsehaler1 knivsodd
cayennepepper, eventueltSlik gjør du det:
Legg finhakket rødløk i vann i en times tid om du ikke liker den skarpe smaken.
Bland sammen crème fraîche, rødløk, majones, gressløk, dill og sennep i en bolle. Smak til med salt, pepper og sitronsaft (eventuelt litt cayennepepper).
Ha i reker og krepsehaler og bland godt.
Server på loffskiver og legg på litt lakserogn og en ekstra dillkvast.