Suksessrull

Suksessrull

Liker du sukessterte, vil du elske denne.

Oppskrift av: Manuela Kjeilen

Ingredienser

Budapestrull

165 g

eggehvite

300 g

sukker

200 g

mandler

60 g

Kakefyll med vaniljesmak, uten koking

Eggekrem

1.5 dl

kremfløte

180 g

sukker

1 ts

Vanilje

200 g

Kaldt meierismør, skåret i biter

Slik gjør du det:

(Her kan du se videoav hvordan du lager selve bunnen)
Sett ovnen på 160 C°.
Blandsammen malte mandler og vaniljekakefyll.
Pisk eggehvitene på medium hastighet til det begynne å skumme og tilsett sukker, litt om gangen.
Pisk eggehviter til stiv marengs.
Vend inn i mandel/kakefyllet.
Ha deigen i en sprøytepose og laglange striper fra en den ene siden av bakeplaten til den andre siden. Så tett som mulig!
Stek kaken midt i ovnen ved 160 grader i 20 min.
Hvelv kaken på et bakepapir elleren silikonmatte og fjern bakepapiret. Avkjøl kaken helt.
Fremgangsmåte eggekrem
Lag eggekremen ved å ha eggeplommer, kremfløte, sukker og vanilje i en liten kjele.
Varm opp under stadig omrøring helt til blandingen tykner.
Ta kjelen av platen, hell det over i en bolleog sett den i en annen bolle med kaldt vann slik at den avkjøles raskere.
Når blandingen har fått romtemperatur, pisk inn kaldt smør.
Slik blir det en suksessrull
Bre eggekremenover den avkjølte marengsbunnen, og rull sammen kaken fra langsiden.
Haover smeltet mørk sjokolade.