Sunn pasta med grønnkål

Sunn pasta med grønnkål

Dette er en oppskrift med grønnkål. Og med grønnkål blir også en pastasaus sunn - og god!

Oppskrift av: Christopher Sjuve
20 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Skrell eller skrubb gulrøttene og skjær dem skiver, omtent en halv centimeter tykke. Del redikkene i to.
Skjær ut stilkene av grønnkålen og del dem i bittesmå biter. Hakk bladene.
Ha litt olje stekepannen. Ha i gulrøtter, grønnkål og reddiker og la det steke på svak varme i to, tre minutter. Ha i litt et halv glass vann en spiseskje smør. Legg på lokk og la det dampe i fire, fem minutter. Ta av lokket, ha i fløte og rør rundt. Smak til med salt og pepper.
Server dette på kokt pasta. Du kan gjerne ha på litt parmesan om du vil det. En skvis med sitron er det også mange som liker.