Reddik

Reddik

Clotilde Dusoulier

Reddik brukes til ost, den kan spises sammen med dipp, som pålegg eller kokes i 10 - 15 minutter og serveres som varm grønnsak til kjøtt og fisk. Den kan også stekes raskt i olje med litt salt, og serveres til for eksempel fisk.

Energiinnhold

Verdiene viser hvor stor andel av det totale energiinnholdet som kommer fra hver næringsgruppe.

Protein

0.7 g (21 %)

Fett

0.1 g (3 %)

Karbohydrat

2.5 g (75 %)

Alle næringsstoffer

Vann

94 g

Kilojoule

69 kJ

Kilokalorier

16 kcal

Protein

0.7 g

Fett

0.1 g

Mettet

0 g

Trans

0 g

Enumettet

0 g

Flerumettet

0 g

Kolesterol

0 mg

Karbohydrat

2.5 g

Stivelse

0.1 g

Mono+Disakk

2.4 g

Sukker

0 g

Kostfiber

1.3 g

Alkohol

0 g

Retinol

0 µg

Beta-karoten

8 µg

Vitamin A

1 RAE

Vitamin D

0 µg

Vitamin E

0.1 alfa-TE

Tiamin

0.01 mg

Riboflavin

0.01 mg

Niacin

0.2 mg

Vitamin B6

0.05 mg

Folat

14 µg

Vitamin B12

0 µg

Vitamin C

21 mg

Kalsium

22 mg

Jern

0.2 mg

Natrium

7 mg

Kalium

245 mg

Magnesium

8 mg

Sink

0.2 mg

Selen

0 µg

Kobber

0.03 mg

Fosfor

24 mg

Vi har 48 oppskrifter med Reddik