Reddik
Clotilde Dusoulier
Reddik brukes til ost, den kan spises sammen med dipp, som pålegg eller kokes i 10 - 15 minutter og serveres som varm grønnsak til kjøtt og fisk. Den kan også stekes raskt i olje med litt salt, og serveres til for eksempel fisk.
Energiinnhold
Verdiene viser hvor stor andel av det totale energiinnholdet som kommer fra hver næringsgruppe.
Protein
0.7 g (21 %)
Fett
0.1 g (3 %)
Karbohydrat
2.5 g (75 %)
Alle næringsstoffer
Vann
94 g
Kilojoule
69 kJ
Kilokalorier
16 kcal
Protein
0.7 g
Fett
0.1 g
Mettet
0 g
Trans
0 g
Enumettet
0 g
Flerumettet
0 g
Kolesterol
0 mg
Karbohydrat
2.5 g
Stivelse
0.1 g
Mono+Disakk
2.4 g
Sukker
0 g
Kostfiber
1.3 g
Alkohol
0 g
Retinol
0 µg
Beta-karoten
8 µg
Vitamin A
1 RAE
Vitamin D
0 µg
Vitamin E
0.1 alfa-TE
Tiamin
0.01 mg
Riboflavin
0.01 mg
Niacin
0.2 mg
Vitamin B6
0.05 mg
Folat
14 µg
Vitamin B12
0 µg
Vitamin C
21 mg
Kalsium
22 mg
Jern
0.2 mg
Natrium
7 mg
Kalium
245 mg
Magnesium
8 mg
Sink
0.2 mg
Selen
0 µg
Kobber
0.03 mg
Fosfor
24 mg