Svenske sjokoladekuler

Svenske sjokoladekuler

Lag din egen sjokolade!

Oppskrift av: Manuela Kjeilen

Ingredienser

Svenske sjokoladekuler

255 g

havregryn

200 g

smør

80 g

sukker

60 g

kakao

180 g

Glukose eller hvit sirup

1 ts

Vaniljeekstrakt

Pynt

100 g

kokos

100 g

Sjokoladekakepynt

Slik gjør du det:

Pisk smør, sukker og glukose luftig
Tilsett resterende ingredienser og blandt det godt sammen.
Form små kuler av deigen med hendene det er lurt å fukte hendene med vann jevnlig når du skal forme kulene med hendene for at havregryns massen ikke skal klistre seg for mye til fingrene.
Rull kuleneforsiktig i kokosen, sukker perle eller i sjokolade kakepynt
Oppbevares i kjøleskapet i noen timer for du nytter disse
* Glukose får du kjøpt i velassortert dagligvare