Svenske sjokoladekuler
Lag din egen sjokolade!
Oppskrift av: Manuela Kjeilen
Ingredienser
Svenske sjokoladekuler
255 g
havregryn200 g
smør80 g
sukker60 g
kakao180 g
Glukose eller hvit sirup1 ss
kaffepulver1 ts
VaniljeekstraktPynt
100 g
kokos100 g
perlesukker100 g
SjokoladekakepyntSlik gjør du det:
Pisk smør, sukker og glukose luftig
Tilsett resterende ingredienser og blandt det godt sammen.
Form små kuler av deigen med hendene det er lurt å fukte hendene med vann jevnlig når du skal forme kulene med hendene for at havregryns massen ikke skal klistre seg for mye til fingrene.
Rull kuleneforsiktig i kokosen, sukker perle eller i sjokolade kakepynt
Oppbevares i kjøleskapet i noen timer for du nytter disse
* Glukose får du kjøpt i velassortert dagligvare