Ceviche med scampi -

Ceviche med scampi

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fjern skallet av scampiene, ta ut halestrengen og skyll i kaldt vann. Kok opp rikelig med lettsaltet vann, og la scampiene koke i 1 minutt. Ta opp rekene med en hullsleiv og ha dem over i isvann. Ta opp med hullsleiv og la scampiene renne av. Del dem opp i ca. 2-3 cm lange biter. Ha dem deretter oppi en skål og bland inn lime- og sitronsaften. Dekk til, og la det stå i kjøleskapet i en halv time. Bland inn løk, chili og tomat, og la det stå ytterligere en halv time i kjøleskap. Bland inn hakket koriander, biter av avokado og agurk like før servering. Smak til med salt og pepper.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Scampi el diablo