Kongereker med avokadosalsa -

Kongereker med avokadosalsa

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Du trenger 6 grillpinner.

Kongerekene tines i kjøleskap over natten. Tre så rekene på grillpinner for å hindre at de krummer seg under steking. (Tre fra halen og helt frem til hodet). Stekes på høy varme i usaltet smør i to minutter. Skru av varmen og smak til med salt, pepper og ½ ts lynghonning. Avokadosalsa: Skjær et kryss i toppen av tomatene og ha dem i lettsaltet, kokende vann i 10 sekunder. Avkjøl i kaldt vann og fjern skinnet. Del tomatene i 6 båter og skjær bort frøene. Kutt kjøttet i små biter. Løk, agurk, chili og avokado kuttes i lik størrelse som tomatene. Bland alt lett sammen og press over sitronsaft. Smak til med salt og sett salsaen i kjøleskap i minst 30 minutter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Ceviche med scampi
fav Tid: 20 min
Scampi el diablo