Skalldyrsalat med chili og mango -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Skalldyrsalat med chili og mango

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Salt og stek kamskjellene raskt i olje i en varm stekepanne. Avkjøl og skjær dem i små terninger. Rens reker (rå scampi stekes) og skjær i små terninger agurk, mango og avocado. Vårløk og rødløk i tynne strimler. Flå og del tomatene i to, ta ut innmaten og kjør tomatkjøttet i tynne strimler. Bland sammen alle ingrediensene til marinaden og vend skalldyr og grønnsaker inn i marinaden. Smak til med salt og pepper. La salaten stå og trekke smak ca 1 time før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Ceviche med scampi
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold