Balsamicostekt kylling med potetsalat
Balsamicostekt kylling med potetsalat laget på matyoghurt er et smakfullt alternativ i den lyse årstiden.
Christopher Sjuve
60 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
4 stk
kyllingfilet2 fedd
hvitløk, finhakket1 ss
sennep, grov2 ss
balsamicoeddik1 stk
sitron i båterPotetsalat
2 fedd
hvitløk, finhakket2 ss
sitronsaft1 ts
sukker3 stk
vårløk, finhakket0.5 potte
frisk mynte, hakketSlik gjør du det:
Skjær kyllingfiletene på langs, Rør sammen hvitløk, sennep og balsamico og tilsett kyllingfiletene. Vend dem så de blir dekket av marinade, og la dem ligge i marinaden i minst 20 minutter. Varm oljen i en stekepanne og stek kyllingbitene til de er gylne og gjennomstekt, ca. 3-4 minutter på hver side. Dryss over flaksalt og nykvernet pepper og server kyllingstrimlene med potetsalat og sitronbåter. Potetsalat: Kok potetene møre i lettsaltet vann, ca. 20 minutter. Avkjøl. Bland yoghurten med resten av ingrediensene og smak til med salt og pepper. Hell dressingen over potetene og bland forsiktig. Pynt med mynteblader og snittet vårløk.