Karri med kyllingklubber
Dette er karriretten alle elsker. Den er litt kremet.
Oppskrift av: Christopher Sjuve
30 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
Slik gjør du det:
Kjør sammen 1 paprika, en løk, hvitløk, chili, ingefær, krydder og kyllingkraft i en kjøkkenmaskin. Kjør til en en jevn blanding. (Fjerne frøene fra chilien om du ikke vil ha det så sterkt).
Skjær den andre løken og paprikaen i biter. Stek det i en kjele i olje til løken er blank. Ha i blandingen fra kjøkkenmaskinen. Ha i litt vann. Ha i kikertene, tomatpuré og en liten skvett kokosmelk (eller fløte). Dette kan koke i opptil 20-30 minutter.
Steke kyllingklubbene gylne i olje i en stekepanne. Ha dem i kjelen og la dem koke sammen med resten.
Rett før servering har du i to desiliter couscous (et kjøkkenglass) og fire desiliter vann. La det koke i to minutter før servering. Smak til med salt.
Server med yoghurt og frisk koriander. Skvis også over litt sitronsaft, eventuelt.