Chimichanga
Oppskrift av: Christopher Sjuve
20 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
4 stk
tortilla400 g
kyllingkjøtt, stekt eller kokt100 g
ost, revet3 stk
paprika4 ss
salsa1 ts
spisskum1 ss
koriander, malt1 ss
oregano tørket1 ts
cayennepepperSlik gjør du det:
Forvarm ovnen til 200 grader. Bak paprikaene i omtrent 20 minutter så høyt i ovnen som mulig. Fjern skallet (ikke nøvdendig) og frø, og hakk dette godt.
Ha den hakkede paprikaen i en bolle med kyllingkjøttet, krydret, salsa og osten. Bland godt. Smak til med salt og pepper.
Pisk egget.
Varm opp tortillaene i en tørr stekepanne, da blir de enklere å forme.
Fordel fyllet på tortillaene. Pensle med egg langs kantene.
Pakk dem sammen (egget fungerer som lim).
Opprinnelig stekes disse i frityren. Det kan du gjøre, men det enkleste er å steke dem gylne i en stekepanne med litt olje. Før du til slutt baker dem i ovnen på 200 grader i 13-14 minutter.
De kan også lages i forveien, så kan ovnen gjøre resten.