Bent Stiansens ratatouille
Mesterkokkens ratatouille kan anbefales på det sterkeste.
Oppskrift av: Bent Stiansen
20 minutter
TilbehørIngredienser
4 porsjoner
1 stk
løk3 fedd
hvitløk1 stk
paprika, rød1 stk
paprika, grønn1 stk
squash0.5 stk
aubergine1 dl
olivenolje2 ts
tomatpuré1 ts
timian1 ss
sukker1 ss
hvitvinseddik1 stilk
rosmarin0.5 bokser
hakkede tomat er0.5 dl
grovhakket basilikumSlik gjør du det:
Rens grønnsakene og kutt de i terninger. Varm oljen i en kjele og fres grønnsakene i tre minutter. Tilsett tomatpure, timian, sukker, eddik, rosmarin og hakkede tomater. Kok opp og smak til med salt og pepper. La ratatouilleen koke i fem minutter og tilsett grovhakket basilikum. Kan serveres både varm og kald. Illustrasjonsfoto: mat.no