Chili- og limekylling med pasta
Christopher Sjuve
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
6 stk
kyllingfilet8 stk
cherrytomat300 g
lasagneplater1 dl
ruccola0.5 dl
olivenolje1 ss
balsamicoeddik1 ss
kapers0.5 stk
lime, revet skall av2 stk
chili, rødSlik gjør du det:
Stek kyllingfiletene i smør i middels varm stekepanne 3-4 minutter på hver side og la dem hvile like lenge. Skjær hver filet diagonalt i 1 cm tykke skiver. Brekk lasagneplatene i store biter og kok etter anvisning på pakken. Skyll pastaen i rennende, kaldt vann og la den renne godt av seg. Fordel pastaen på tallerkenene. Legg på kylling, tomater og ruccula. Bland olje, balsamico-eddik, kapers, limeskall og chili og drypp blandingen over retten. Server med godt brød til.