Chiliomelett
Oppskrift av: Craig Whitson
20 minutter
Forretter og småretterIngredienser
1 porsjon
1 ss
smør, usaltet0.25 stk
finhakket løk3 stk
egg3 ss
lettrømme2 ss
fløte50 g
godskinkehakket0.25 stk
modentomat(hakket)Slik gjør du det:
1. Smelt smøret i en panne (helst teflon-type). 2. Fres løken og chili´en på lav varme i 3 minutt. 3. Pisk eggene sammen med rømme og fløte i en bolle. 4. Hell eggeblandingen i pannen. Dryss i skinken og tomaten. 5. Stek eggeblandingen til den begynner å boble litt rundt kanten. 6. Rør blandingen forsiktig mot midten av pannen. Og når den begynner å bli fast i konsistensen må du steke videre til omeleten er varm inni. 7. Snu omeletten og stek i noen sekunder på den andre siden. Server straks med litt salsa og revet cheddarost oppå.