Enkel eggekrem

Enkel eggekrem

Christopher Sjuve
20 minutter
Tilbehør

Ingredienser

1 porsjon

5 dl

melk

3 stk

egg

3 ss

sukker

Slik gjør du det:

Visp lett sammen melk, egg, sukker og potetmel i en kjele. Varm opp under omrøring, men ikke la kremen koke. Sett kjelen til avkjøling når kremen er passe tykk. Smak til kremen med vaniljesukker. Enkel eggekrem er rask å lage, og fin i følge med for eksempel friske bær til hverdagsdessert. Tips: Overraskende kaffegjester kan gjerne serveres butterdeig fylt med eggekrem og rips eller bringebær. Del hver butterdeigplate i to. Bruk en spiss kniv og skjær rundt platen, men bare halvt igjennom, ca. 1 cm fra ytterkanten. Pensle platen med eggeplomme og stek den etter anvisning på pakken. Løft opp "lokket" på butterdeigen og fyll med eggekrem og bær. Oppskriften er hentet fra egg.no

Kanskje disse også frister?