Fajitas med reker, mango og ferskensalsa

Fajitas med reker, mango og ferskensalsa

Oppskrift av: Wenche Andersen
60 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Oppskrift inspirert fra "Tex Mex, mat, musikk og livsglede fra Texas" Damm Forlag. Rens chili for frø og hinner og finhakk, finhakk hvitløk, skjær paprika i tynne strimler, finsnitt vårløk og sjampinjong i skiver. Stek i varm olje et par min til de er gjennomvarme, grønnsakene skal ikke bli bløte. Tilsett rensede reker, salt, pepper, finhakket koriander og limesaft. Ikke kok, bare la det bli gjennomvarmt. Server i varme tortillas og med ønsket dressing. Dressingene kan lages en stund før servering. Tortillas varmes rett før servering. Tips: Reker kan byttes ut med scampi. Ferskensalsa: Bland alle ingrediensene og la salsaen trekke 1 time før servering. Rømme og limesaus: Bland sammen alle ingrediensene. La rømme og limesausen trekke ca 1 time før servering. Mango- og pasjonsfruktsalsa: Del mango, ta ut stein og finhakk fruktkjøttet. Del pasjonsfrukt i to og skrap ut innmaten. Vend sammen alle ingrediensene og la salsaen stå og trekke i kjøleskapet ca 1 t før servering.

Kanskje disse også frister?