Fiskepose til grillen
Å legge grønnsaker og fisk sammen på grillen er en genial måte å lage supersunn og enkel middag på!
Oppskrift av: Marit Røttingsnes Westlie
30 minutter
GrillmatIngredienser
4 porsjoner
1 ss
olivenolje2 stk
gulrøtter250 g
laksefilet250 g
torskefilet0.5 ts
salt og nykvernet pepper0.5 stk
squash0.25 stk
purreløkSlik gjør du det:
Finn frem 4 biter (ca. 20 x 20 cm) med matpapir og litt større biter med aluminiumsfolie. Legg matpapiret oppå folien og fordel olivenoljen på matpapirene. Fyr opp grillen eller sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell gulrøttene, skjær dem i skiver og legg dem over olivenoljen.
Del laksen og torsken slik at du får 8 biter fra hver av sortene og legg dem på gulrotskivene. Fordel litt salt og pepper over fisken.
Del squashen i staver, de soltørkene tomatene i strimler og purren i ringer. Legg dette over fisken og fordel litt salt og pepper på toppen.
Brett sammen posene. Pass på at sidekantene peker oppover slik at saften i posen ikke renner ut, men forblir inni posen.
Legg posene enten på grillen eller i stekeovnen og stek i 15-20 minutter. Det bruker å ta litt kortere tid på grillen, forutsatt at du har lokk på grillen. Åpne posen forsiktig for å sjekke at fisken er ferdig.
Serveres med kokt ris.