Foliebakt indrefilet
Svinefilet, grønnsaker, frukt, hvitvin med mer pakkes inn i aluminiumsfolie. Stekes på grillen eller i stekeovn. Lettlaget og godt!
Christopher Sjuve
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
450 g
svin, indrefilet1 stk
brokkoli3 bt
vårløk3 stk
gulrot2 fedd
hvitløk1 stk
rød paprika2 dl
hvitvin30 stk
stenfrie grønne druer3 ss
olivenolje2 ts
saltSlik gjør du det:
1. Bruk tykk aluminiumsfolie. Riv aluminiumsfolien i fire ruter à 60 x 30 cm og brett den dobbelt 30 x 30 cm. 2. Brun kjøttet raskt i en stekepanne med litt olje. (Ikke gjennomstekt!) 3. Lag lange flak av gulrøttene med en ostehøvel. Del grønnsakene i passe store biter (druene hele) og fordel alt likt på foliebitene. 4. Ha kjøttet over grønnsakene og urtene. Krydre med nykvernet pepper og Maldon-salt. Brett opp kanten på folien og hell 1/2 dl hvitvin over hver. Lag knytte av foliebitene. Lukk godt på toppen. 5. Stekes i ovn eller over grill i 15 minutter på 250 grader. Server med godt, ferskt brød, olivenolje og Maldon-salt.