Svinekoteletter
Dette er svinekoteletter på sitt beste. I den oppskriften får du mye smak for pengene!
Oppskrift av: Christopher Sjuve
30 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
4 stk
svinekotelett1 stk
rød chili30 g
ingefær, fersk2 fedd
hvitløk3 ss
soyaolje2 ss
honning, flytende1 dl
hvitvin1 ss
sechuan pepperCouscous
2 dl
couscous3 dl
vann150 g
erter10 stk
cherrytomatSlik gjør du det:
Begynn med å lage noen snitt langs ryggen av kotelettene (så de ikke krøller seg i panna.)
Ha litt olje i panna før du har i kotelettene. La dem brune seg i omtrent tre minutter på middels varme. Snut dem.
Hakk chili, hvitløk og ingefær. Ha det i stekepanna. Knus sechuanpepper og ha i.
Ha i hvitvin, legg på lokket og la det koke i omtrent 5-10 minutter - eller mer. Skru av varmen og la dem hvile i stekepannen i 5-10 minutter. Couscous
Kok opp vannet. Ta av platen og ha i erter og couscous.
La det svelle i 3 minutter.
Del tomatene i to og vend godt rund. Ha i litt olje og smak til med salt og pepper.
Servér kotelettene med couscousen.