Fromasj servert med sitrussalat med julesmak

Fromasj servert med sitrussalat med julesmak

Oppskrift av: Wenche Andersen
1440 minutter
Dessert

Slik gjør du det:

Legg gelatinen i bløt i kaldt vann noen minutter. Visp eggeplommer og sukker hvitt og luftig. Visp fløten myk og bland forsiktig med eggeplommene. Hell vannet fra gelatinen og smelt den i kokende vann (eller i mikrobølgeovnen i 15-20 sek). Tilsett, og rør blandingen inn i kremen sammen med presset appelsin. Hell i en glassbolle. Sett kaldt i minst 2 timer eller natten over. Sitrussalat Skrell frukten og fjern hvite hinner. Skjær frukten i tynne skiver eller skjær ut fileter mellom hinnene. Kok opp vann, sukker og krydder. Avkjøl. Sil den avkjølte laken over fruktskivene og la stå og trekke kaldt minst 1 time før servering. Dryss ev over hakkede pistasjenøtter før servering.