Glutenfrie sjokoladekaker
En deilig oppskrift på glutenfri sjokolade som alle kan nyte!
Oppskrift av: Clotilde Dusoulier
60 minutter
BakverkIngredienser
Slik gjør du det:
Dette blir 40 stykker
I en bolle, bland sammen mandelmelet, kakao, sukker og salt. Knus eventuelle klumper med en gaffel.
Ha i smøret og bland inn med en gaffel eller bakeklo (på maskin) til blandingen kommer sammen og er jevn.
Del deigen i to. Legg den ene delen på bakepapir. For ikke å bli for klissete, bruk bakepapiret til å rulle ut en pølse på omtrent 3 cm i diameter. Gjør det samme med den andre biten.
Pakk sammen pølsene og legg dem i fryseren i 30 minutter.
Forvarm ovnen til 150 grader. Legg bakepapir på en stekeplate.
Bruk en skarp kniv og del opp pølsene i 1 cm tykke skiver. Legg dem på bakepapiret.
Bak i 20 minutter. Snu bakebrettet rundt, så blir det jevnere stekt.
La det kjøle seg ned i 5 minutter før du legger dem på rist og lar det kjøle seg helt ned.